top of page

22. 9. 2022

GALA PŘEDSTAVUJE NOVÝ DESIGN SOUTĚŽNÍHO MÍČE BV5595S

S hrdostí představujeme nový volejbalový míč s nekonvenčním designem, který uvedeme na trh v říjnu 2022. Jedná se o špičkový soutěžní míč, který si budou moci vychutnat jak hvězdy předvádějící profesionální výkony na nejvyšších ligových utkáních, tak i amatérští hráči a volejbaloví fanoušci po celém světě.

novy design mice BV5595S

Na jeho vývoji jsme spolupracovali s Univerzitou Tomáše Bati ve Zlíně a kladli jsme velký důraz na to, aby nová konstrukce panelů poskytovala nadstandardní rychlost, přesnost a konzistentní chování pro rychlé akce. Také aby design zaručoval maximální zachování tvaru a z toho plynoucí stálost odrazu.

Oproti původnímu desetidílnému BV5591S získal nový dvanáctidílný BV5595S nejen modernější, dynamičtější podobu, ale především o mnoho lepší letové vlastnosti a vysokou stabilitu. Navíc je díky velkým plochám tradičních barev české vlajky skvěle viditelný jak pro hráče, tak pro diváky.

Přesto, že míč BV5595S je teprve v procesu homologace FIVB, byl jednoznačně vybrán českou a holandskou volejbalovou federací za herní míč extraligových soutěží v nadcházející sezoně 2022/23.



Zajímá vás více o našich výrobcích?

bottom of page